Știri
Concursul european "Implică-te. Salvează Pădurile!"

 

Fundația TERRA Mileniul III și Asociația Alma-Ro invită elevii de gimnaziu și liceu din România să realizeze o campanie de comunicare socială pe tema protecției pădurilor lumii, în cadrul concursului european “Implică-te. Salvează Pădurile!”.

Concursul face parte din proiectul internațional “Educație pentru management sustenabil și responsabil al pădurilor lumii”, finanțat de EuropeAid, și îsi propune să conștientizeze elevii cu privire la importanța pădurilor.

Cei care doresc să participe la acest concurs trebuie să alcătuiască echipe de minimum patru, plus un profesor coordonator, și să întocmească un produs de comunicare socială: fotografii, filme, desene, colaje, un blog, sau o combinație din cele patru. Acest produs trebuie să demonstreze modul în care echipa dorește să se implice în conservarea, protejarea, salvarea pădurilor.

Concursul are doua secțiuni de vârstă: gimnaziu (11 – 14 ani) și liceu (15 – 18 ani), fiecare secțiune fiind premiată. Lucrările se vor trimite la adresa poștală: Fundația TERRA Mileniul III, Str. Armand Călinescu nr. 7, etaj 5, ap. 20, Sector 2, 021011, Bucureșt sau la adresa de e-mail: liudmila.mehedinteanu@terramileniultrei.ro. T

ermenul limită de trimitere a lucrărilor este 15 aprilie 2013. Cele mai bune 6 lucrări, selectate de noi, vor fi publicate pe site-ul proiectului: http://www.forestintheworld.org/. Din acestea, două vor fi câștigătoare, evaluarea făcându-se de un juriu internațional.

Anunțarea câștigătorului se va face pe 30 mai 2013 odată cu acordarea premiului în valoare de 250 de euro către școala din care face parte echipa câștigătoare. Premiul se va folosi pentru implementarea campaniei de comunicare socială la nivelul școlii.

Persoana de contact: Liudmila Mehedințeanu, coordonator proiect 0730 081 017, liudmila.mehedinteanu@terramileniultrei.ro

Ne găsiți și pe Facebook. 

Formular de înscriere

Regulament concurs
Str. Armand Calinescu nr. 7,           HOME    DESPRE NOI    PROIECTE    ȘTIRI    PUBLICAȚII    RESURSE    LINK-URI    CONTACT   
et. 5, ap. 20, 021011 București
Tel: +40 21 314 3960
Fax: +40 21 31 00 559,
       +40 31 816 6572
E-mail: office at alma-ro.ngo.ro