Dezvoltarea capacității ONG-urilor de mediu pentru monitorizarea fondurilor de coeziune și structurale
Scopul proiectului este creșterea capacității organizaționale a ONGurilor de mediu din România pentru implicarea în procesul decizional privind monitorizarea, alocarea și implementarea fondurilor structurale și a celor de coeziune după integrarea României în Uniunea Europeană. Grupul țintă este reprezentat de ONGurile de mediu din România care vor să se implice în procesul decizional al fondurilor de coeziune și fondurilor structurale.

Activitățile principale sunt: realizarea unui sondaj de evaluare a capacităților ONG-urilor de mediu de monitorizare a alocării și implementării fondurilor de coeziune și structurale, redactarea unui ghid pentru ONG de monitorizare și evaluare a investițiilor privind fondurile de coeziune și fondurile structurale, organizarea unor sesiuni de instruire pentru ONG-urile de mediu din România, constituirea unei rețele de monitorizare și a unui grup de lucru pilot pentru identificarea studiilor de caz.

Perioada de implementare: septembrie 2005 - iunie 2006
Proiect susținut de: Uniunea Europeana prin Programul Phare 2003
Partener: Fundația TERRA Mileniul III
Qi-r0x1--

Str. Armand Calinescu nr. 7,           HOME    DESPRE NOI    PROIECTE    ȘTIRI    PUBLICAȚII    RESURSE    LINK-URI    CONTACT   
et. 5, ap. 20, 021011 București
Tel: +40 21 314 3960
Fax: +40 21 31 00 559,
       +40 31 816 6572
E-mail: office at alma-ro.ngo.ro